A csirkemellet vágjuk kockára, majd forgassuk át a liszt, bors, só, pirospaprika és a zúzott fokhagyma keverékében. Süssük át a felforrósított olaj-vaj keverékében. Szedjük ki szűrőkanállal, majd tegyük félre. A ... tovább
A kicsontozott csirkemellet lapjában félbe vágjuk, majd megsózva és megborsozva, a forró olajban aranybarnára sütjük. Lecsepegtetve, félretesszük és melegen tartjuk. A sütőzsiradékban megpirítjuk a finomra metélt hagymát, ... tovább
A felhevített olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Ha összeesett belekeverjük a zúzott fokhagymát, a kakukkfüvet, a kis kockára metélt sonkát és sózva, borsozva zsírjára sütjük. ... tovább
A kétujjnyi szeletekre vágott karajt felszúrjuk, az üreget az ujjunkkal feltágítjuk. A felhevített, egy evőkanál vajon átsütjük a finomra vágott gombát, a sonkát, végül hozzákeverjük a felvert tojásokat. Lágy rántottává ... tovább
A szalonnát apró kockára vágjuk, majd a zsírjára sütjük. Megpirítjuk rajta a finomra metélt vöröshagymát és a feldarabolt gombát. Közben a zúzott fokhagymával, kakukkfűvel és zsályával fűszerezzük. A tarjaszeleteket ... tovább
A csirkemelleket kifilézzük, majd lapjában félbe vágjuk. Sóval, borssal meghintjük és két evőkanál forró olajban elősütjük. A sütőolajjal kikenünk egy tűzálló tálat és a csirkemelleket az aljára terítjük. Egymás mellett, ... tovább
Az óriás csigatésztát sós vízben megfőzzük. A gombákat előkészítjük, felszeleteljük. A zöldhagymát felszeleteljük és kevés olajon és vajon dinsztelni kezdjük egy serpenyőben. A kacsacomb bőrét lehúzzuk, kifilézzük, apróbb ... tovább
A combokat sóval, borssal meghintjük, majd a zsiradékon elősütjük. Tepsibe tesszük. A megmaradt sütőzsiradékban a felkockázott zöldségeket és a gombát megpirítjuk, majd a combokra kanalazzuk. Sütés közben a zöldségeket a ... tovább
Két evőkanál olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd a vékony szeletekre vágott gombát és csirkemájat is átsütjük benne, közben a zúzott fokhagymával, rozmaringgal, sóval és borssal ízesítjük. A csirkemelleket ... tovább
A csirkemellet kifilézzük és lapjában szeletekre vágjuk. Fólia alatt gyengéden vékonyra verjük. A gombát beáztatjuk, majd apróra vágjuk. Az áztatólevet felére beforraljuk. 2 evőkanál felhevített olajon megpároljuk a finomra ... tovább