A megmaradt sült csirke és főtt burgonya felhasználásával finom könnyű vacsora készülhet.
A kicsontozott csirkét és a burgonyát vágjuk kockára.
A majonézből, a kefírből és a ketchupból keverjünk öntetet, tetszés szerint ... tovább
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjében elkeverjük a porcukrot és laza habbá verjük. Hozzáadjuk a ledarált keksszel, dióval elkevert kakaóport, majd jól összegyúrjuk. A masszát két részre osztjuk és hűtőbe tesszük. Amíg hűl ... tovább
Egy fazékba beleöntjük a tejet, cukrot, a kakaót, a margarint, majd addig melegítjük, míg a margarin teljesen megolvad. Ezután levesszük a tűzről, hozzáadjuk a mazsolát, az apróra vágott diót és a rumaromát, majd belekeverjük, az ... tovább
Az étcsokoládét, kis időre, tegyük mélyhűtőbe, majd reszeljük le. Keverjük össze a megdarált keksszel, a mogyorókrémmel és a tojásfehérjével, gyúrjuk egynemű masszává. Formáljunk belőle diónyi golyókat és ezeket, tetszés ... tovább
A felforralt tejszínhez 40 dkg csokoládé kell, melyet vegyesen használjunk. Tördeljük a tejszínbe és hagyjuk összeforrni. Ízesítsük vaníliával ízlésünk szerint. Friss gyümölcsöket, epret, banánt, barackot, mézeskalácsot ... tovább
A kekszet és a csokoládét lereszeljük. Belekeverjük a mazsolát és a szárazon lepirított mandulát. A többi hozzávalót összeforraljuk, majd a kekszes keverékkel összeforgatjuk és folpackkal bélelt tortaformába simítjuk és ... tovább
A cukkinit megmossuk, végét levágjuk és tökgyalun lereszeljük. A kaprot finomra metéljük, a hagymát hajszálvékonyan félfőre vágjuk. A joghurtot elkeverjük a zúzott fokhagymával, a kaporral, az ecettel és sóval borssal ... tovább
A kimagozott felkockázott görögdinnyét tegyük fél órára a mélyhűtőbe. A lereszelt citromhéjjal és a kicsavart citromlével meg a vaníliafagylattal botmixerrel zúzzuk össze, ízlés szerint édesítsük juharsziruppal. Hosszú ... tovább
A márványsajtot villával áttörjük, majd hozzákeverjük a citrom levét, a joghurtot, a brandyt, a borsot és a durvára vágott diót. Legalább egy órát hagyjuk összeérni az ízeket.
Csíkokra vágott sárgarépával, zellerszárral, ... tovább
A tojásfehérjét a porcukorral jól elkeverjük, de ne verjük habbá. A tojás méretétől függően, több cukor is szükséges lehet. Sűrűn folyó masszát kell kapnunk. A felhasználás szerint ételszínezékkel, kakaóporral, cékla- ill. ... tovább