alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 dkg csirke | 132 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 60 |
30 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
2 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
2 dl kefír | 52 | 3 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
2 evőkanál ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |