A hámozott, kimagozott paradicsomot, a felvagdalt hagymákat, a korianderzöldet és chilit, a lime kicsavart levével, botmixerben összezúzzuk. A keverék kétharmadát a darált húsokkal, a zsemlemorzsával, a tojásokkal és a reszelt sajttal ... tovább
Az alaplét és a bort felére beforraljuk, beleöntjük a tejszínt és a konyakot és kevergetve, sűrűsödésig, továbbforraljuk.
Ez türelmet igényel, szánjuk rá az időt. Végül belekeverjük a mustárt és a mézet, majd ízlés szerint ... tovább
A csirkemellet kicsontozzuk, majd csíkokra vágjuk. Sóval és borssal meghintjük és fél órát pihenni hagyjuk. A pác többi hozzávalóját botmixerbe tesszük és átzúzzuk. A csirkemellcsíkokat, S alakban, a beáztatott pálcikákra ... tovább
A csirkemellet csíkokra vágom, a reszelt gyömbér, méz, ketchup, , szójaszósz és erős pista keverékkel átforgatom, majd sózom, borsozom. 2 órát állni hagyom. Az olaj felében a csíkokra vágott répát és a félfőre vágott hagymát ... tovább
A csirkeszárnyakat megmossuk és feldaraboljuk, a szárnyvéget másra használjuk fel. A fűszereket, a mézet és a mustárt összekeverjük, majd a csirkeszárnyakat minden oldalon alaposan bekenjük a fűszeres masszával. Tepsibe rakjuk, ... tovább
A finomra vágott hagymát a felhevített olajon megpirítjuk. A felszeletelt, gyengéden kivert, sóval, borssal meghintett sertésszüzet átsütjük rajta. Belecsurgatjuk a mézet, rászórjuk a gyömbért, belekeverjük a mustárt és a borral ... tovább
A felforrósított olajban megpároljuk a finomra aprított hagymát, majd a vékony csíkokra vágott gombát rádobva a zsírjára sütjük. Beletesszük a szintén vékony csíkokra vágott sonkát és a kis doboz paradicsompürét. Nagy lángon, ... tovább
A csirkemelleket csontozzuk ki és a bőrét húzzuk le a húsról. A csirkemelleket húskalapáccsal kissé verjük ki ügyelve rá, hogy a hús ne szakadjon el, hogy tölthető
maradjon. Az aszalt szilvát magozzuk ki és pároljuk meg a ... tovább
A csirkemellfilét vékony csíkokra vágjuk, megborsozzuk és beleforgatjuk a szójaszószba, majd fél órát állni hagyjuk.
A fokhagymát vékony szeletekre, az újhagymát a zöld szárával együtt, 1 cm-es darabokra vágjuk, a hegyes erős ... tovább
A felhevített olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát. Rászórjuk a fűszereket és a reszelt fokhagymát és még két percig sütjük. Beledobjuk a kockára szelt csirkemellet és ezzel is pirítjuk egy ideig, majd kevés vízzel ... tovább