alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kávéskanál borkén | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál nátrium-benzoát | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 dl ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
80 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
8 dkg konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
50 dkg sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 kg paprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 0.9 | 0 |
1 kg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 kg fehérkáposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 |
2 kg uborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
1 evőkanál feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
6 levél babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
6 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |