alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 kg zöldparadicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
0.5 kg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 evőkanál mustármag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 kávéskanál nátrium-benzoát | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |