alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db házinyúl | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
50 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
30 dkg sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
20 dkg fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
10 dkg zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
6 db burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
ízlés szerint mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
ízlés szerint citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
igény szerint zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |