alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 kg paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 kg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 kg alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
3 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
20 adag mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 |
50 dkg méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
3 dl vörösborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 késhegynyi szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |