| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 4 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
| 3 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 6 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 4 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||