Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szűrés

A szűrés eredménye: 115 találat

Marhacurry

A felforrósított ghiben a kis kockára vágott húst, több részletben megpirítjuk. Félretesszük a zsiradékba szórjuk a porrá tört fűszereket, majd egy perc pirítás után rászórjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát. Jól ... tovább

Zöldborsóstészta sajttal

A vaj olaj keveréken megpároljuk a finomra vágott hagymát. Belekeverjük a mirelit borsót és felengedésig pároljuk, hozzáadjuk a tésztát, sózzuk, borsozzuk és mindig, csak kevés alaplével felöntve puhára pároljuk. A rusztikusra ... tovább

Tárlonyos csirkeaprólékleves

A csirkeaprólékot, a máj kivételével, bő vízben felforraljuk, majd csendes tűzön fél órát gyöngyöztetjük. Még az elején hozzátesszük a hagymát, a paprikát, a paradicsomot, a szemesborsot és sózzuk. Fél órát főzzük. ... tovább

Mentás zöldborsókrémleves sajtchipsszel

A felhevített zsiradékon megpároljuk a kicsire vágott burgonyát és finomra szelt hagymát. Ha kicsi színt kapott rászórjuk a borsót, a mentát, megfűszerezzük, majd felöntjük az alaplével. Puhára főzzük, majd botmixerrel ... tovább

Sertésszűz zöldborsmártással

A gondosan lehártyázott szüzet bedörzsöljük a fűszerekkel, majd a felhevített olajon körbepirítjuk. 200 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük. Alufóliával letakarva 10 percig pihentetjük. Ujjnyira szeleteljük, a ... tovább