A füstölt sonkát tegyük fel főni annyi vízben amennyi ellepi. Dobjunk bele néhány babérlevelet. Egy másik edényben a finomra vágott hagymát pároljuk meg. Az üvegesre párolt hagymát öntsük fel a sonka levével és ízesítsük ... tovább
Az almát tisztítsuk meg és daraboljuk apró kockákra. Locsoljuk meg a citrom levével, adjuk hozzá a cukrot, a narancs lereszelt héját, dobjuk mellé a citromot és tegyük fel főni annyi vízzel amennyi jócskán ellepi. A tejszínt ... tovább
A medvehagymát vágjuk vékony csíkokra és forgassuk át a felhevített vajon. Ha fonnyadni kezd a hagyma szórjuk rá a lisztet és öntsük fel húslével. Ízesítsük sóval, borssal és főzzük néhány percig. Húzzuk félre és adjuk ... tovább
A bort öntsük egy edénybe és forraljuk fel a fűszerekkel és a citrom kifacsart levével. Húzzuk le a tűzről. A mazsolát forrázzuk le egy kevés forralt borral és hagyjuk benne, hogy kissé megdagadjon. A tojássárgáját keverjük ... tovább
A fokhagymát tisztítsuk meg, zúzzuk össze és a vajon kicsit pároljuk meg. Szórjuk rá a lisztet és öntsük fel húsalaplével. Sózzuk, borsozzuk és állandó kevergetés mellett öntsük bele a forró levesbe a tejszínt. Forraljuk fel ... tovább
A bélszínt szeleteljük vékony csíkokra. Aprítsuk fel a hagymát, a fokhagymát, a chili paprikát, a petrezselymet, szórjunk rá borsot és keverjük össze az olívaolajjal. Öntsük a csípős pácot a bélszínre és pihentessük néhány ... tovább
A bélszínt vágjuk vékony csíkokra és a mustárból, olajból készített pácban forgassuk meg. Hagyjuk állni benne néhány óráig. Felhevített serpenyőben nagy lángon süssük a húst addig a húst míg pirulni nem kezd. Adjuk hozzá a ... tovább
Először készítsük el a tésztát. A sütőt melegítsük elő 175 fokosra. Egy tálba mehet az összes hozzávaló, keverjük el alaposan, de ne dolgozzuk szét, aztán kikent formába öntve tegyük be a melegbe. Az én kerek formám 18 cm ... tovább
A salotta hagymát nagyon finomra vagdaljuk, a gyömbért megtisztítjuk és lereszeljük, majd a hozzávalókkal marináddá keverjük. A krokodilhúst szeletekre vágjuk és a pácba téve egy éjszakán át hűtőben tartjuk. Másnap ... tovább
Megmosott, megtisztított parajt leszűrjük, majd forró serpenyőben megpároljuk, a leveleken maradt víz elég hozzá. Vágódeszkára téve apróra összevágjuk. A vaj felét felmelegítjük, hozzáadjuk az összevágott parajt, sóval, ... tovább