A grillcsirkét kicsontozzuk és bőröstül apró kockára vágjuk. Természetesen használhatunk, egyéb csirkemaradékot is. A jégsalátát felkockázzuk, a retket és az uborkát apró csíkokra vágjuk. A hagymát finomra metéljük és az ... tovább
A zöldfűszereket finomra vágjuk, majd az olajjal, a mustárral, a citrom kicsavart levével, sóval és borssal ízesítve öntetté keverjük. Az uborkát meghámozzuk, félbe vágjuk és kimagozzuk. Vékonyan félkarikára szeljük. A retket ... tovább
A sózott, borsozott csirkecombokat, a felhevített olajban elősütjük, Majd bekenjük a porrá tört fűszerekből, a finomra vágott hagymafélékből és a borból kevert páccal. Lefedhető cseréptálba tesszük és 120 fokos sütőben, két ... tovább
A padlizsánokat keresztben centi vastag karikára vágjuk, majd a páccal leöntve két órát állni hagyjuk. Lecsepegtetve megsózzuk és közepes magasságú grillrácson, egyszer megfordítva, oldalanként kb. öt perc alatt, megsütjük. ... tovább
A paprikákat hosszában félbe, majd negyedekre vágjuk. A páccal bekenjük és 20 perc állni hagyjuk. Közepes magasságra emelt grillrácson megsütjük. Előételként, fűszeres tejföllel vagy, magában, köretként, kínáljuk. ... tovább
A megtisztított, zsenge répát sóval és cukorral ízesített vízben félpuhára főzzük. Lecsepegtetve a pácba forgatjuk és húsz percig állni hagyjuk, majd közepes magasságra emelt grillrácson megsütjük.
Ízesített joghurttal, ... tovább
A két zsenge tököt félbevágjuk és a magjaikat kikaparjuk, az aljukat egyenesre vágjuk, hogy ne billenjenek el. Az olaj felét felhevítjük, majd átpároljuk rajta a finomra vágott hagymát, ráöntjük a paradicsom sűrítményt és ... tovább
Két evőkanál olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd a vékony szeletekre vágott gombát és csirkemájat is átsütjük benne, közben a zúzott fokhagymával, rozmaringgal, sóval és borssal ízesítjük. A csirkemelleket ... tovább
A haldarabokat leszárítjuk, majd a fűszereket letöröljük róluk és a füstölő rácsára helyezzük. A füstölőbe szórjuk a fél órára vízbe áztatott forgácsot, majd a tetőt a helyére tesszük, majd a borszesz égőket meggyújtva, ... tovább