A vajat a fűszerekkel és az apróra vágott petrezselyemmel kikeverjük és téglalap alakúra formálva, az eredeti papírjában a mélyhűtőbe tesszük, 20 percre. A jércemellet kifilézzük és vastagabb vége felől felszúrjuk. A ... tovább
A füstölt szalonnát nagyon apróra vágom és összekeverem a májkrémmel, a mustárral, a tejföllel, a konyakkal, meg a fűszerekkel. A csirkemelleket kifilézem és hosszában kettévágom, majd fólia alatt óvatosan kiverem. A masszát ... tovább
A csirkemelleket kifilézzük, a csontot és a bőrt máshoz használjuk fel, majd fólia alatt, gyengéden kiverjük. lesózva, borsozva állni hagyjuk egy negyed órát, majd leitatva az olajban elősütjük. oldalanként kb 3 percig. A megmaradt ... tovább
A csirkemelleket vékony csíkokra vágjuk és a felhevített vajon sütni kezdjük. Amikor mindenhol kifehéredett rászórjuk a zöldborsót és kevergetve majdnem puhára pároljuk. Rászórjuk a finomra vágott petrezselymet és felöntjük a ... tovább
A borban elkeverem a fűszereket és belemasszírozom a csirkecombokba, az sem baj ha a bőre alá is jut, majd páclével leöntve bő egy órára hűtőbe teszem. Kivéve lecsepegtetem és a baconszalonnába tekerem, majd fogpiszkálóvak ... tovább
A csirkecombokat kicsontozom és a fűszerekkel kívül-belül bedörzsölöm. Közben a lángolt kolbászt langyos vízben megmosom, így a bőre könnyen lejön és négy egyforma részre osztom, a szalonnát vékonyan felszeletelem. A ... tovább
A megmosott csirkecombokat a kettévágom, ízlés szerint kicsontozom és besózom, megborsozom. A megtisztított vöröshagymát finomra vágom és az olaj, vaj keverékén üvegesre párolom, majd a csirkecombokat ráteszem és erős tűzön ... tovább
A csirkemájat szeletkékre vágjuk. Az apró kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük és a csirkemájdarabkákat megpirítjuk rajta. Ha megpirult rádobjuk a fűszereket és aláöntjük a bort. Nagy lángon rövid lére ... tovább
A pulykát gondosan megtisztítjuk és két nappal sütés előtt besózzuk. A betöltés előtt hagyjuk szobahőmérsékletűre melegedni. A vajban a felkockázott liba és a pulyka máját megsütjük, a gombával együtt, majd a kapribogyóval ... tovább
A sütést megelőző este a pulykamellet vékony szeletekre vágjuk és fólia alatt gyengéden kiverjük. Sózzuk, borsozzuk, majd tepsibe tesszük és a zúzott fokhagymával elkevert tejet ráöntjük. Eligazgatjuk, hogy a tej mindenhol érje a ... tovább