alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál erőspaprika-krém | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 teáskanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
5 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
50 dkg csirkemáj | 126 | 20 | 3.7 | 3 | 0 | 555 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |