A felhevített olajban megpároljuk a finomra metélt hagymát. Rádobjuk a kis kockára vágott cukkínit, padlizsánt és a gombát. Összesütjük, majd rászórjuk a fűszereket és ráöntjük, a kézzel összetört, paradicsomkonzervet, a ... tovább
A szép húsos, bőrös hasaalja szalonnát megformázzuk, majd a bőrét leforrázzuk. Letörölgetjük, majd a bőrt bedörzsöljük az ecettel és fedetlenül, hűvös helyre tesszük másnapig. A bőr rombusz alakban bevagdossuk, de a húsig ne ... tovább
A zöldségalaplében (kockából is lehet) főzzük másfél órát az aprólékot, majd vegyük ki és tegyük félre. Amíg hűl, süssük át, az olajban, a finomra vágott hagymát és a kis kockára vágott pulykasonkát, közben, ... tovább
A felhevített olajban megpároljuk a finomra vágott hagymát, a végén hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Egy perc múlva ráöntjük a paradicsomot, hozzáadjuk a fűszereket és felforraljuk. Beledobjuk a spenótot és, ha összeestek a ... tovább
A felhevített olajban, süssük át, a finomra vágott hagymát. Adjuk hozzá, a kis kockára vágott húst és az apróra metélt fokhagymát, majd a fűszereket. Süssük a hús fehéredéséig. Keverjük bele a felkarikázott répát, a ... tovább
A zöldségkeveréket, kevés sóval ízesített vízben félpuhára pároljuk. A sertésszelet hártyáját több helyen bevagdossuk, majd gyengéden kiverjük. Sóval, borssal meghintve, a forró olajban megsütjük. Kivesszük és melegen ... tovább
A zöldbabot, egészben és a szétszedett, de héjában hagyott fokhagymát, enyhén sós vízben, félig megfőzzük, majd lecsepegtetjük. Az olajban megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kakukkfűágat, a zöldbabot, ... tovább
Vastag falú serpenyőben átsütjük a kockára vágott bacont, majd megpároljuk rajta a félfőre vágott hagymát. Hozzáadjuk a leöblített babot, a ketchupot, a bort és a fűszereket (a borókabogyót zúzva). Lefedjük és egészen kis ... tovább
A felkockázott lábszárt süssük, fehéredésig, a felhevített olajban, majd lecsöpögtetve tegyük félre. A sütőzsiradékban, pirítsuk át, a félfőre vágott hagymát, a felkarikázott répát és a felkockázott zellert. Öntsük a ... tovább
Ezt a fűszerkeveréket nagyon egyszerű összeállítani, a hozzávalókat összekeverem és csavaros üvegben tárolom, sokféle étel ízesítésére alkalmas. ... tovább