Kérjük meg a hentest, hogy a bőrös sertéslapockát csontozza ki és hosszirányban bevágva nyissa szeletté. A bőrével lefelé kiterített húslapot sózzuk, borsozzuk meg és dörzsöljük bele a fűszereket, amíg a tölteléket ... tovább
A bográcsba olajat öntünk és megpároljuk rajta a finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a lebőrözött, kicsontozott majd kockára vágott csirkecombot és átsütjük, közben hozzáadjuk a fűszereket, a tárkony kivételével. Ha a hús ... tovább
A harcsafiléket tálba rakjuk és az íróval leöntjük. Fóliával lefedve, egy éjszakára, hűtőbe tesszük. A kétféle lisztet két evőkanál kreol halfűszerkeverékkel összeforgatjuk. A lecsepegtetett halfiléket a lisztkeverékbe ... tovább
A felforrósított olajban megpároljuk a finomra vágott hagymát, ha összeesett hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a fűszereket. Kétszer-háromszor átkeverve összesütjük, majd ráöntjük a paradicsomkonzervet, a levével együtt. ... tovább
A felhevített olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Ha összeesett belekeverjük a zúzott fokhagymát, a kakukkfüvet, a kis kockára metélt sonkát és sózva, borsozva zsírjára sütjük. ... tovább
A felszeletelt pulykamellet megsózzuk és megborsozzuk. A felforrósított olajban, mindkét oldalát, egy-két perc alatt átsütjük. A félbevágott, kicsumázott almát felszeleteljük és a pulykamellel rétegezve tepsibe tesszük. ... tovább
A szárított gombát áztassuk be a sörbe. A karajszeleteket gyengéden verjük ki, hintsük meg sóval és borssal és a felhevített olajban süssük elő. A hús sütőzsiradékához adjuk hozzá a vajat, majd a félfőre vágott hagymát ... tovább
Az olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a kakukkfüvet, majd belekeverjük az almareszelőn lereszelt cukkínit. Öt percig pirítjuk, néha átforgatjuk. Felöntjük az alaplével és puhára ... tovább
A felhevített olajban a finomra vágott hagymát, fokhagymát, répát, zellert megpároljuk. A tenger gyümölcseit hozzáadva összeforraljuk. Közben fűszerezzük, az felvagdalt olívát és az áttört a paradicsomkonzervet hozzákeverjük. ... tovább