alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
80 dkg harcsa | 82 | 15.8 | 2 | 0.2 | 0 | 80 |
4 dl író | 300 | 21.5 | 23 | 1.5 | 0 | 62 |
10 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
10 dkg kukoricaliszt | 349 | 9.6 | 3.1 | 70.2 | 5.5 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
40 dkg koktélrák | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál hagyma granulátum | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál cayenni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál fokhagyma granulátum | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |