Egy evőkanál vajat az olajjal hevítsünk fel. Pirítsuk át benne az apróra vágott zöldségeket, az újhagyma kivételével. Adjuk hozzá a paradicsomkonzervet a levével együtt. Süssük össze, majd öntsük fel az alaplével és dobjuk ... tovább
A galambok mellhúsát vágjuk le a csontról, ezt használjuk fel. A többi részt tegyük mélyhűtőbe, kitűnő leves készülhet belőle. A melleket áztassuk sós tejbe két órára. A tejfölbe keverjünk bele egy evőkanál fűszerkeveréket ... tovább
A tatu szerepel a Természetvédelmi Világszövetség Vörös Listáján, a receptet, csak az érdekesség kedvéért közöljük.
A tatut megtisztítjuk és a zsíros részeit is levágjuk. Megszórjuk a fűszerkeverékkel, borssal és sóval. ... tovább
A harcsafilét sózzuk be és hintsük meg a fűszerkeverékkel. Negyed órát hagyjuk állni, majd mártsuk az íróba és panírozzuk a gondosan összekevert lisztkeverékbe. Középforró olajban süssük mindkét oldalát aranybarnára.
Sok ... tovább
A tejszínt, a krémsajtot, a tejfölt keverjük el a fűszerkeverékkel és a finomra vágott petrezselyemzölddel. A felengedett és lecsepegtetett rákot a felhevített olajban, pár perc alatt, süssük át, majd keverjük hozzá a tejszínes ... tovább
A csirkemellfiléket sózzuk meg és csepegtessünk rá citromlevet. Egy evőkanál olajon pirítsuk meg a zsemlemorzsát. A kis kockára vágott hagymát és a zellert kevés olajon süssük át. Négy kétrétegű alufólialapot kenjünk be ... tovább