alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 dkg lazac | 208 | 20 | 14 | 0.2 | 0 | 44 |
1 fej fejes saláta | 17 | 1.4 | 0.3 | 2 | 1.5 | 0 |
1 doboz rukkola | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ág kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 dkg fenyőmag | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |