alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
40 dkg halloumi sajt | 320 | 20 | 25 | 1.3 | 0 | 0.088 |
2 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
2 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
2 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
1 doboz galambbegysaláta | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |