alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
50 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 evőkanál sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
1 evőkanál bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
2 késhegynyi rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
6 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
3 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
1.2 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál cayenni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |