alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 teáskanál szezámmag | 639 | 26.3 | 54.8 | 9.4 | 12.6 | 0 |
1 teáskanál lenmag | 377 | 24.4 | 30.9 | 0 | 38.6 | 0 |
1 evőkanál reszelt sajt | 366 | 20 | 29.7 | 2 | 0 | 0 |
1 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 doboz camambert | 68 | 3.4 | 3.6 | 5.3 | 0 | 10 |
1 csomag konyhakész olmós tészta | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |