alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
1 kg zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
1 szál torma | 78 | 2.7 | 0.4 | 15.9 | 0 | 0 |
4 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 szál tárkony | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 szál borsikafű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 szál kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
2 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi nátrium-benzoát | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |