alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 késhegynyi nátrium-benzoát | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál mustármag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kg cseresznyepaprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |