alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg uborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
3 szál torma | 78 | 2.7 | 0.4 | 15.9 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 dl ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál mustármag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
16 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
6 dkg konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 kávéskanál szalicil | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |