alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
1 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
15 dkg füstölt sonka | 203 | 15 | 15 | 0.3 | 0 | 95 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
4 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
15 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
60 dkg fehérpecsenye | 231 | 19 | 17 | 0.6 | 0 | 83 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |