| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
| 2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 4 szem borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál borsikafű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 6 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
| 8 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 3 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 50 dkg
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 kg
lapocka (sertés) |
286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||