A nyúlhúst apró kockára vágjuk. A vaj-olaj keveréken pirosra sütjük, majd sóval, borssal ízesítve, kevés vízzel felöntve puhára pároljuk. Végül a citrom kicsavart levét ráöntve zsírjára sütjük. A bucit, majdnem félbe ... tovább
A majonézt, a sajtkrémet és az ecetes uborkát botmixerrel összetörjük, majd belekeverjük a finomra metélt lilahagymát. A csirkemellet kifilézzük, majd ferdén vékony szeletekre vágjuk. Sózva borsozva, a felhevített olajban ... tovább
A megreszelt sajtokat keverjük össze a zúzott fokhagymával, a puha vajjal és a többi hozzávalóval. Kenjük az előzetesen gyengén megpirított kenyérszeletekre és előmelegített sütőben vagy grillsütőben süssük, amíg a sajt ... tovább
A kenyérszeleteket kenjük meg kőrözöttel és borítsuk be, váltakozva, a hajszálvékonyra szeletelt sajttokkal. A tetejét hintsük meg leheletnyi pirospaprikával. A közepükre nyomjunk rózsát a kőrözöttből és díszítsük az ... tovább
A szikkadt zsemléket félbevágjuk, majd a belsejüket kikaparjuk. Az elmorzsolt zsemlebelsőket a tejjel elkeverjük. A majonézbe keverjük kefírt, a fűszereket, a juhtúrót, a reszelt parmezánt, a kockára vágott, keményre főtt tojást, ... tovább
Két evőkanál olajban elkeverjük a zúzott fokhagymát és a fűszereket. A forrásban lévő alaplében a csíkokra vágott répát két percig, a hasonlóan vágott cukkínit egy percig főzzük, majd, lecsepegtetve, félre tesszük. A sonkát ... tovább
A tarját gyengéden kiverjük, majd a paprikával, borssal és a finomra zúzott fokhagymával elkevert lisztbe mártjuk. Forró olajban pirosra sütjük és fóliával letakarva pihenni hagyjuk. A bacon szeleteket a forró sütőben két ... tovább
A sertésszüzet lehártyázzuk, majd borsba és olajba forgatjuk. Egy éjszakát pihenni hagyjuk, vékonyan felszeleteljük és a lecsepegett zsiradékon átsütjük. A megpirított baguettek alját, az ajvarral megkenjük és a hússzeleteket ... tovább
A tojásokat keményre főzzük és megtisztítjuk, majd gerezdekre vágjuk. A vajat habosra keverjük a majonézes tormával és megkenjük vele a kenyérszeleteket. Három-három lazán félbehajtott sonkaszeletet teszünk rá, majd a maradék ... tovább
A baguettett hosszában, majdnem félbe vágjuk. A sajt felét belenyomjuk. A sonkaszeletekkel beterítjük és ráhalmozzuk a felvagdalt koktélparadicsomot. A megmaradt sajtot rákenjük és tálaljuk. ... tovább