alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
10 dkg juhtúró | 283 | 18.2 | 21.1 | 3 | 0 | 12 |
2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
8 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
4 evőkanál kefír | 52 | 3 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
1 kávéskanál cayenni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
4 evőkanál tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
4 db zsemle | 147 | 5.1 | 0.4 | 30.8 | 0.5 | 0 |
3 evőkanál parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |