| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 4 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 evőkanál finomliszt | 345 | 13.5 | 1 | 70.4 | 0.2 | 0 |
| 4 szelet tarja | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
| 4 teáskanál ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
| 1 fél jégsaláta | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 fél kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
| 2 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 8 szelet bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
| 4 db hamburger zsemle | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||