A sóval, borssal és a többi száraz fűszerrel meghintett csirkecombot 2 evőkanál olajban elősütjük, majd félretesszük. A sütőzsiradékhoz tesszük a félretett olajat, majd rászórjuk a finomra vágott zöldségeket. Jól ... tovább
A felhevített olajon megpároljuk a finomra metélt hagymát, majd a kis kockára vágott csirkemellet átsütjük rajta. Hozzáadjuk a fűszereket, a zúzott fokhagymát, felöntjük a borral, majd nagy lángon, kevergetve zsírjára sütjük. ... tovább
A csirkemellet kifilézzük és lapjában, majdnem ketté vágjuk. Kihajtjuk, sózzuk, borsozzuk, az alsó felét beborítjuk a vékonyra szeletelt paradicsommal és mozzarellával, ezt befedjük bazsalikomlevelekkel. Visszahajtjuk a felső darabot, ... tovább
A felhevített olajon átsütjük az érlelt hátszínszeleteket, majd félretesszük őket. A sütőolajon megpároljuk a zúzott fokhagymát, a paradicsomot, a leve nélkül és a fűszereket. Felöntjük az alaplével, majd a húsokat ... tovább
A 3 csontnyi darabokra vágott oldalast, a felhevített olaj-vaj keveréken barnára sütjük. Természetesen, többször megforgatjuk, majd félre tesszük. A zsiradékon a finomra vágott, hagyma, répa és zellerszár keveréket átfonnyasztjuk, ... tovább
A pulykamellet felszeleteljük és fólia alatt négy nagyobbacska szeletté verjük. A paradicsomot kimagozzuk és a mozzarellával együtt, kis kockára vágjuk. Összekeverjük a metélt bazsalikommal. A sózott borsozott húsokra halmozzuk a ... tovább
A finomra vágott vöröshagymát, az olajon átpirítjuk. Hozzáadjuk a bort, a fűszereket és a sűrített paradicsomot, sűrűre forraljuk. A kivert hússzeleteket lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük, majd ... tovább
Az oldalast egy fej fokhagymával, vöröshagymával, 2 babérlevéllel, szemesborssal és sóval ízesített vízben főzzük 25 percig, majd lecsepegtetve hagyjuk kissé kihűlni és minden második csont között elvágva daraboljuk fel. Amíg ... tovább
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, majd bekenjük az olajjal elkevert mustárral. Két órát állni hagyjuk, majd tepsibe tesszük. Köré szórjuk, a hajóba vágott és a lecsepegett mustáros olajjal elkevert burgonyát, a szétszedett, de nem ... tovább
A fűszereket elkeverjük és az oldalasba dörzsöljük. 4 órát pihenni hagyjuk, majd a tetejét a zsírral bekenjük. A tepsibe rácsot teszünk és az oldalast ráhelyezzük, lefedjük a tepsit, fóliával vagy a tetejével. 120 fokra ... tovább