alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
2 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
2 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
4 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
6 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
50 dkg füstölt marhanyelv | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kg csülök | 328 | 16 | 29 | 0.3 | 0 | 0 |
1 kg ököruszály | 263 | 20 | 6 | 0.6 | 0 | 83 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |