alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 teáskanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 teáskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
15 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
15 dkg sertésvese | 0 | 17.7 | 0.6 | 1.2 | 0 | 47 |
30 dkg sertéscomb | 160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 |
30 dkg hátszín | 249 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 83 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |