A kis kockára vágott szalonnát süssük zsírjára, majd, pároljuk meg rajta, a félfőre vágott hagymát. Dobjuk hozzá a tokányra vágott húst és süssük fehéredésig. Sóval, zúzott fokhagymával, törött borssal és majoránnával ... tovább
A húst, 1 kiló tokaszalonnát és 80 dkg májat megabálunk. A zsíron átpároljuk a finomra vágott hagymát, majd belekeverjük a fűszereket. A nem főzött részeket, a hagymás keveréket és az abált részeket áteresztjük a ... tovább
A hentest kérjük meg, hogy a szalonna bőrét vágja le és szeletelje a szalonnát vékonyra. Ezzel béleljük ki a formát, úgy, hogy a tetejére is rá tudjuk hajtani. A felhevített zsiradékon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát, majd a ... tovább
A felkockázott szalonnát átsütjük, majd megpirítjuk rajta az apróra vágott hagymát. A fűszerekkel és a zúzott fokhagymával ízesítjük, majd a feldarabolt májat hozzákeverve, fehéredésig sütjük. Hagyjuk langyosra hűlni és ... tovább
A kakashúst és a zöldségeket feldaraboljuk. A hagymát, a szalonnát és a fokhagymát finomra vagdaljuk. A szalonnát zsírjára sütjük, rádobjuk a hagymát és megpirítjuk. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig sütjük, belekeverjük a ... tovább
A csirkecombot kicsontozzuk, lebőrözzük és a húst csíkokra vágjuk. A finomra vágott vöröshagymát zsírban megfonnyasztjuk, megpirítjuk rajta a paradicsompürét, majd a hozzáadva a fokhagymát, a zöldséget és a csirkehúst ... tovább
A kicsontozott, hártyáitól megtisztított karajt felszúrjuk. Kívül-belül bedörzsöljük sóval és borssal, majd a vöröshagymákat, olyan diónyi fejeket válasszunk, bedugdossuk a nyílásba. A húst beáztatott római tálba tesszük, a ... tovább
A hússzeleteket tenyerünkkel kissé megütögetjük, mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk. A felhevített vajon mindkét oldalukat 3-3 percig sütjük. Mellédobjuk a kimagozott, félbevágott aszalt szilvát és ráöntjük a bort. Fahéjjal ... tovább
A bőrös malackarajt, bőrös részével lefelé egy percig forró vízbe fektetjük. A bőr kifehéredik és jól vághatóvá válik. Szeletnyi vastagságban keresztben és hosszában bevagdossuk. A tepsibe tesszük a félfőre vágott hagymát, ... tovább
A megtisztított és megmosott malachúst kockákra vágjuk. A vöröshagymát apróra összevágva zsíron megpirítjuk, hozzátesszük a feldarabolt malachúst, gyengén megsózzuk, kissé megpirítjuk, majd teszünk hozzá egy mokkáskanál ... tovább