alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
10 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
20 dkg ementáli sajt | 267 | 27.8 | 16.3 | 1.9 | 0 | 38 |
3 db padlizsán | 26 | 1.3 | 0.2 | 4.8 | 1.4 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 liter tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
4 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
4 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
40 dkg csirkemáj | 126 | 20 | 3.7 | 3 | 0 | 555 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |