A sertéscombot kockára vágjuk, a vöröshagymát finomra aprítjuk. A chilit, ízlés szerint, kimagozva felvagdaljuk. A felhevített olajon a hagymát megpároljuk, hagyjuk kicsit megkaramellizálódni, majd a húst és chilit rádobva ... tovább
Tegyük botmixer poharába a paradicsomot, a fokhagymát, a zellert, a mézet, a citromlét és a fűszereket, majd zúzzuk össze. A chorizo kolbászról húzzuk le a bőrét és daraboljuk fel. A felhevített olajban süssük meg, majd ... tovább
A tyúkot négy darabba vágjuk. Sóval, törött borssal, zúzott fokhagymával bedörzsöljük, olajban átforgatjuk és 10-12 órát letakarva a hűtőszekrénybe tesszük.
A nagy szemű babot enyhén sós vízben megfőzzük. A gombát, a ... tovább
Ez, egy disznótorban készülő étek, de bármikor házilag is előállíthatjuk. Fele kolbászhúst és ugyanannyi darált májat keverjünk el, hozzáadva egy tojást. Ha nincs disznóvágás, használhatjuk, a recept összetevőit is. A ... tovább
A tarjaszeleteket megmossuk, leszárítjuk, kissé kiverjük és széleit bevagdossuk. Az olajból, a borsból, az őrölt köménymagból és a vörösborból páclevet készítünk. Ezzel a hússzeleteket megkenjük és tálba téve, a maradék ... tovább
A szalonnát apró kockára vágjuk, majd zsírjára sütjük. A pörcöt kiszedjük és a zsíron a finomra metélt hagymát megpirítjuk. Hirtelen átsütjük benne a csíkokra vágott húst, majd kis lángon, lehetőleg a saját levében ... tovább
A zöldbabot, forrásban lévő, sós vízben roppanósra pároljuk, hideg vízzel leöblítjük, majd alaposan lecsepegtetjük. A szeletelt császárszalonnát csíkokra vágjuk, az újhagymát megtisztítjuk és fél centi vastagon ... tovább
A felhevített, olaj-vaj keveréken, pirítsuk meg a finom kockára metélt vöröshagymát. A pirítás végén adjuk hozzá a zúzott fokhagymát. A báránycombot vágjuk kockára és a hagymás zsiradékon süssük fehéredésig. Közben ... tovább
A balzsamecetet, a mézet, a kínai fűszerkeveréket és egy citrom lereszelt héját, majd a kicsavart levét páclévé keverjük. A kicsontozott combokat feltekerjük és roláddá tűzzük, beleforgatjuk a pácba, végül fél órát hagyjuk ... tovább
A lapjában félbevágott csirkemellet a tenyerünkkel gyengéden megütögetjük. Megsózzuk és a borssal elkevert lisztbe mártjuk. A felhevített vaj, olaj keverékben pirosra sütjük. Lecsepegtetve félre tesszük. A zsiradékban a ... tovább