A csirkecombokat a forgónál kettévágjuk, majd sóval és borssal bedörzsöljük. A felhevített olajban körbesütjük a combokat, majd a borral felöntve, fedő alatt, kis lángon puhára pároljuk. Ha szükséges a levét kevés forró ... tovább
Az apróra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd megpároljuk rajta a finomra metélt hagymát. Hozzákeverjük a kockára darabolt csirkemellet és fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, megsózzuk, megborsozzuk, majd ... tovább
A felhevített olajon megpirítjuk a currypasztát és a finomra vágott hagymát. Ha összesült, belekeverjük a felkockázott csirkehúst és az áttört fokhagymát. Összesütjük, majd az alaplével és a borsóval összeforraljuk. Sóval ... tovább
A csirkemelleket vékony csíkokra vágjuk és a felhevített vajon sütni kezdjük. Amikor mindenhol kifehéredett rászórjuk a zöldborsót és kevergetve majdnem puhára pároljuk. Rászórjuk a finomra vágott petrezselymet és felöntjük a ... tovább
A felforrósított vajon, a finomra metélt, hagymát megpároljuk. A dobókockányi darabokra vágott csirkemellet átsütjük rajta, majd hozzáadjuk a zöldborsót. puhára pároljuk, esetleg, kevés vizet hozzáadva. Végül belekeverjük a ... tovább
A csirkemelleket kifilézzük és lapjában bevágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A vajon megpároljuk a zöldborsót és ha majdnem puha, ráöntjük a tejjel felvert, sózott tojást és kocsonyás rántottává sütjük. Hűlni hagyjuk, ... tovább
A zöldségeket feldaraboljuk, a csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, borssal és sóval. A maradék fűszerrel átforgatjuk a zöldségeket. Az olajat és a bort tepsibe öntjük, elterítjük rajta a zöldségeket és ráhelyezzük ... tovább
A felhevített olajban, süssük át, a finomra vágott hagymát. Adjuk hozzá, a kis kockára vágott húst és az apróra metélt fokhagymát, majd a fűszereket. Süssük a hús fehéredéséig. Keverjük bele a felkarikázott répát, a ... tovább
A zöldségeket vágjuk nagy kockára. A fűszereket keverjük össze és egy részével a csirkecombokat, a másik részével a zöldségeket forgassuk át. Mindent tegyük egy olajjal kikent tepsibe. Öntsük alá a bort és rakjuk a tetejére a ... tovább
A csirkecombot kifilézzük és kockára vágjuk. A paprikát, a vöröshagymát és a fokhagymát apróra szeljük. A gyömbért és a répát lereszeljük. A zöldbabot ujjnyira metéljük.
A felhevített olajon megpirítjuk a fűszereket, ... tovább