| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál sültcsirke fűszerkeverék | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 | 
| 3 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 2 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 2 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 | 
| 3 szál				
		sárgarépa   | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 4 db				
		csirkecomb   | 133 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 74 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
 A zöldségeket feldaraboljuk, a csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, borssal és sóval. A maradék fűszerrel átforgatjuk a zöldségeket. Az olajat és a bort tepsibe öntjük, elterítjük rajta a zöldségeket és ráhelyezzük a csirkecombokat. A tepsit fóliával szorosan lefedjük és 170 fokra előmelegített sütőben egy órát sütjük. Végül a fóliát levéve, a hőt 180 fokra emelve, negyed óra alatt pirosra sütjük.
			
			A zöldségeket feldaraboljuk, a csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, borssal és sóval. A maradék fűszerrel átforgatjuk a zöldségeket. Az olajat és a bort tepsibe öntjük, elterítjük rajta a zöldségeket és ráhelyezzük a csirkecombokat. A tepsit fóliával szorosan lefedjük és 170 fokra előmelegített sütőben egy órát sütjük. Végül a fóliát levéve, a hőt 180 fokra emelve, negyed óra alatt pirosra sütjük.