alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint tökmag | 616 | 33.9 | 51.5 | 3.6 | 0 | 0 |
1 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 késhegynyi fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
2 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
1 kávéskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
15 dkg áfonya | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
20 dkg szőlő | 81 | 0.6 | 0.3 | 18.1 | 1.6 | 0 |
2 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |