alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 adag konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 kiskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 dl vörösborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
50 dkg lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kg szilva | 47 | 0.8 | 0 | 10.2 | 1.7 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |