alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 szem borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
50 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
30 dkg vegyes zöldség | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
15 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 kg szarvashús | 121 | 20.7 | 3.9 | 0.6 | 0 | 110 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |