alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 evőkanál búzaliszt | 350 | 12.3 | 1.3 | 76.3 | 4.4 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
1 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
4 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
20 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
40 dkg lencse | 335 | 26 | 1.9 | 53 | 10.6 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |