alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
2 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál búzaliszt | 350 | 12.3 | 1.3 | 76.3 | 4.4 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |