alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint fejes saláta | 17 | 1.4 | 0.3 | 2 | 1.5 | 0 |
ízlés szerint citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1.5 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
1 csokor zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 maréknyi zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
1 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 szál angol zeller | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
40 dkg garnélarák | 56 | 11 | 0.6 | 1 | 0 | 200 |
10 dkg rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
igény szerint koktélparadicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |