| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| igény szerint fejes saláta | 17 | 1.4 | 0.3 | 2 | 1.5 | 0 |
| ízlés szerint citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
| 1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
| 1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 1.5 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
| 1 csokor zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 maréknyi zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
| 1 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 szál angol zeller | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
| 40 dkg garnélarák | 56 | 11 | 0.6 | 1 | 0 | 200 |
| 10 dkg rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
| igény szerint koktélparadicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||