| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 pohár árpagyöngy | 350 | 9 | 1.4 | 75 | 20.7 | 0 | 
| 2 szál				
		sárgarépa   | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 50 dkg				
		lapocka (sertés)   | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 | 
| 2 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 5 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 késhegynyi majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 késhegynyi borsikafű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál édeskömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||