A csirkemellet kifilézzük és lapjában félbe vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd fátyolnyi liszttel meghintjük. A felhevített olajban pirosra sütjük. Lecsepegtetve, félretesszük, a sütőserpenyőbe tesszük a lereszelt citromhéjat, a ... tovább
A bacont ropogósra sütjük és darabokra vagdaljuk. A főtt tojást, a sült vagy főtt csirkét, (lehet grill csirke is) kis kockára vágjuk. A salátát falatnyi darabokra tépkedjük. A sajtot lereszeljük, a paradicsomot és az avokádót ... tovább
A zöldségeket, tisztítás után, vékonyan felszeleteljük.
Az ecetben feloldjuk a többi hozzávalót, majd az összekevert zöldségekre öntjük. 2 napig többször átkeverve, hagyjuk érni, ezután, nem túl szorosan üvegekbe töltjük és ... tovább
Az apró uborkát beáztatjuk és jól megmossuk. Nagy üvegekbe rakjuk, melynek aljára dobjuk a kaprot, mellétűzzük a megtisztított és hosszában elnegyedelt tormát. 3 liter vizet felforralunk a fűszerekkel, a végén beleöntjük az ecetet ... tovább
A szalonnát apró kockára vágjuk, majd zsírjára sütjük. A pörcöt kivesszük és a zsiradékon a ceruzányi csíkokra vágott húst megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk és szükség szerint, kevés vizet hozzáadva, fedő alatt puhára ... tovább
A céklát fóliába tekerve, sütőben megsütjük. Amíg hűl a joghurtba keverjük a fűszereket és a gorombára vagdalt diót. A céklát meghámozzuk és vékony csíkokra vágjuk. Az almát hasonló csíkokra metéljük és megcsepegtetjük ... tovább
A káposztát legyaluljuk és besózzuk, de csak finoman, mert nem kell kicsavarni, egy órát állni hagyjuk. A répát belereszeljük, majd az öntethez valókat összekeverjük és az egészet összeforgatjuk. Tálalás előtt, legalább két ... tovább
A forró olajra dobjuk a fűszereket, majd egy perc múlva a félfőre vágott hagymát és megpirítjuk. A paradicsomot félbevágjuk, majd a magos részét kinyomjuk. Hozzáadjuk a hagymához, a zúzott fokhagymával és az elfelezett paprikával ... tovább
A vöröshagymát vékonyan félfőre vágjuk és lesózzuk. A chilit kimagozzuk és apró kockára vágjuk. A kínaikelt vékonyan felszeleteljük. Az ecetben elkeverjük a sót és a borsot, majd habosra keverjük az olajjal. Végül ... tovább
A maradék kacsasültet kicsontozzuk, majd a bőrét és a csontokat felöntjük a zöldségalaplével, a szójaszósszal, a reszelt gyömbérrel, az apróra vágott hagymafélékkel bezöldségelve és a felkarikázott chilit hozzáadva, bő fél ... tovább