A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. Hozzáadjuk a bacont és zsírjára sütjük. A csirkeszárnyat 3 darabra vágjuk, a végeket eltesszük a mélyhűtőbe, máshoz. A vastagabb részeket hozzáadjuk a ... tovább
Az apró kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük és a finomra aprított hagymát megpirítjuk rajta. Rádobjuk a csíkokra vágott pulykamellet és fehéredési sütjük. Hozzákeverjük a kockára vágott paprikát, paradicsomot, a zúzott ... tovább
Az újhagymát, zöldjével együtt, felkarikázzuk, majd a felhevített olaj-vaj keveréken átpároljuk, a zúzott fokhagymával, sóval, borssal, a bazsalikommal és a lime lereszelt héjával ízesítjük. Hozzáadjuk, a felengedett, tenger ... tovább
Az újburgonyát félbe-negyedekre vágjuk, majd a tejszínnel leöntve felforraljuk. Közben a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel ízesítjük. Fedő nélkül, a lángot úgy állítva, hogy a tejszín jól besűrűsödjön, kb. negyed órát ... tovább
A felhevített vaj-olaj keverékre dobjuk a finomra vágott hagymát. Megpároljuk és rászórjuk a citrom lereszelt héját és a finomra vágott kaprot. Összekeverjük, majd beleöntjük a citrom kifacsart levének a felét. Rádobjuk a gyalult ... tovább
A kockára vágott csicsókát a vajon párolni kezdjük, majd vízzel felöntve puhára főzzük. Közben a félkarikára vágott pórét az olajon megfuttatjuk és a nagyobb darabokra vágott gombát zsírjára sütjük rajta. Közben ... tovább
A szűzpecsenyét vékony szeletekre vágjuk és sózva, borsozva a vaj-olaj keverékben megsütjük, majd melegen tartjuk. Közben a szárított gombát, lehetőleg vargányát, előírás szerint beáztatjuk. A megmaradt zsiradékban megpároljuk ... tovább
A húst apró kockákra vágjuk. A finomra vágott hagymát serpenyőben kevés vajon üvegesre pároljuk, és a húst rátéve fehéredésig pirítsuk fehéredésig. Kevergessük folyamatosan , hogy minden darab egyformán átsüljön. Ezután 1 ... tovább
A felhevített olajon átpirítjuk a hajdinát, majd hozzáadjuk a kis kockára aprított hagymát, kis idő múlva, a zúzott fokhagymával és sóval ízesítjük, majd felöntjük, a hajdina térfogatának, kétszeresének megfelelő vízzel. ... tovább
A szeletekre vágott hús széleit bevagdossuk, majd gyengéden kiverjük. Sóval, borssal és fátyolnyi liszttel meghintjük. A felhevített olajban mindkét oldalukat pirosra sütjük. A sütőzsiradékban a vékonyra karikázott újhagymát és ... tovább