alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
ízlés szerint méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
5 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kg főzőtök | 30 | 1.1 | 0.1 | 6.1 | 2.4 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |