alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 kg éticsiga | 80 | 17.6 | 1 | 0.2 | 0 | 0 |
30 dkg erdei gomba | 41 | 5.7 | 0.4 | 3.8 | 6 | 0 |
1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
2 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
5 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 dkg konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 liter száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
5 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
ízlés szerint köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |