alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 dkg sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
20 dkg kukorica | 127 | 4.7 | 1.6 | 23.6 | 5.7 | 0 |
20 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 csapott mokkáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csipet rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csapott mokkáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csapott mokkáskanál bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |